Met het verkeerde been…

Soms hangt alles samen. Je hebt een doel, je weet hoe je je doel moet bereiken, zelfs zonder POP, PAP of wat voor een zelfreflecterende onzin dan ook. Het is simpel: volg de stappen en je bent er. Stap één is dan waar je nu zit. Je moet het gewoon goed doen waar je nu zit, om de omgeving rijp te maken voor stap twee. Dat doe je, uit alle macht, maar ook gewoon omdat je goed bent in wat je doet.

Stap twee is die ene stap, die de rest mogelijk maakt. Je Moet eerst bij stap twee komen om de rest van de stappen waar te maken. Stap drie en vier lijken op elkaar, stap vier is zelfs een gevolg van stap drie, maar toch… Eerst stap twee maar eens voor elkaar krijgen. Owja, natuurlijk stap één eerst, want anders kom je niet bij stap twee.

Dan ineens een misstap, een klein ongelukje en je wordt een stap teruggezet. Niet heel rampzalig. Of wel rampzalig? Ineens twijfel je. Stap nul sta je nu. Stap één is makkelijk, maar zet die eerst maar even. Het zal toch niet? Stap één die in het water valt en vervolgens alles in duigen laat vallen? Alles hangt samen. Ineens hangt alles af van dat ene, veroorzaakt door een kleine misstap.

Goed, gelukkig zie jet het niet zo dramatisch, maar ik denk dat het wel door je hoofd is gegaan. Beterschap met je been! Maak er geen misstapjes meer mee! ;-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: