Sexspeeltjes

“Jij hebt een vibrator, wat voor eentje heb je?”; zijn DM klonk overtuigend en hij bleef maar doorvragen welke dildo of vibrator ze had, hoe stellig ze ook ontkende. Blijkbaar hoor je er als al dan niet alleenstaande vrouw niet meer bij als je geen speeltjes in de kast hebt liggen om jezelf aan je gerief te helpen. Ik was nogal verrast door de aanname van deze collega-man.

Ik kom hier op omdat ik tussen mijn volgers een sex shop [sic] vond. Gatverdamme! Ze gebruiken de Comic Sans als logo, maar blijkbaar heb ik iets gezegd waardoor ik ineens dildo’s, vibrators (vibratoren?) of neukschommels moet gaan kopen. Nou krijg ik bij neukschommels associaties met seks in speeltuinen en daar hou ik mij graag verre van en met dildo’s en vibrators heb ik als man nou eenmaal weinig. Ik breng mijn eigen gereedschap wel mee.

De vrouw heeft dus speeltjes nodig als ze geen man heeft of aan haar man niet genoeg heeft. Als man speelt dat natuurlijk niet voor mij, althans, ik vraag me dan af waarom voor een vrouw wel en voor een man niet. Is het gewoon hetzelfde als dat het bij een man stoer is om zich een slag in de rondte te neuken en bij een vrouw het vooral als sletterig wordt gezien?

Kunnen vrouwen zonder speeltjes? Ik ben geen vrouw, dus zal mij moeten inleven in de vrouw, maar zelf heb ik als man ook mijn behoeftes en los van of die meer of minder zijn dan bij vrouwen, ontkom ik er bij het gebrek aan een vrouw niet aan om zo nu en dan zelf in mijn behoefte te voorzien. Het zal bij vrouwen niet veel anders zijn en de freuquentieverschillen laat ik maar even in het midden.

Als ik dat red met niet meer dan alleen mijn hand en mijn fantasie, dan zal ook dat bij vrouwen niet veel anders zijn. Dat er daarbij gebruik van speeltjes kan worden gemaakt, is wat anders dan dat je persé speeltjes nodig hebt. Zowel bij mannen, als bij vrouwen. Ik denk zelfs dat mannen er vreemd op worden aangekeken als ze daar een pop of een kunstkut bij nodig hebben.

Het voegt toe misschien, maar noodzakelijk is het niet. Ik zou niet weten hoeveel vrouwen in mijn omgeving speeltjes hebben liggen. Ik schat het cijfer vast lager in dan het in werkelijkheid is, want bij velen is de inhoud van het nachtkastje nog taboe. Het heeft met masturberen te maken en tsja, dat is toch ook nog steeds een taboe. Ik zal maar meteen verklappen dat ik geen nachtkastje heb.

De aanname dat vrouwen op zeker een speeltje in huis moeten hebben, zeker als zij geen vaste partner hebben, is dezelfde als dat mannen boekjes in huis moeten hebben of ergens porno op de computer. Niet dat ik a-seksueel ben, maar ook daar valt mijn nachtkastje erg tegen. Mijn fantasie is groot genoeg en ik kan uit een redelijke ervaring putten. Ik denk dat vrouwen dat ook gewoon kunnen, het is niet alsof het andere wezens zijn.

Moeten vrouwen vooral zelf weten, net zoals ik zelf moet weten wat ik allemaal doe om mij in mijn behoeftes te voorzien. Ik zal ten eerste een vrouw er niet naar vragen wat voor een speeltjes zij heeft en ten tweede niet aannemen dat ze speeltjes heeft. Het kan mij eerlijk gezegd niet zo boeien. Geeft een vrouw door speeltjes te hebben haar mate van lust prijs? Is het aannemen dat elke vrouw speeltjes heeft dus een aanname dat elke vrouw lustig is?

Allicht dat niet elke vrouw lustig is, het zijn zoals gezegd geen andere wezens en net als mannen willen ze ook genot. Zo zijn mensen nou eenmaal en ik kan me niet voorstellen dat de ene helft van de bevolking dat wel heeft en de andere niet. Ik weet het ook van een aantal vrouwen, maar wat ik met die kennis moet? Is het voor mij een aanleiding om er meteen bovenop te duiken dat ze een speeltje in huis hebben en dus lustig zijn?

In dat geval kan ik aan de gang blijven, maar dan is er nog één klein detail. Dat ze het eventueel graag met de elektrische melkboer willen doen, betekent nog niet dat ze het ook met elke man willen doen. Ik geloof dat de DM’er van het begin van dit stuk daar even aan voorbij is gegaan. Misschien heeft de dame in kwestie gewoon behendige vingers en een levendige fantasie, daarnaast zoekt ze waarschijnlijk zelf haar partners, in haar geval zit daar geen kunstpik tussen.

Advertenties

2 responses to “Sexspeeltjes

 • @draeckensteijn

  Goed punt kater. Ik ben het roerend met je eens dat men niet klakkeloos kan aannemen dat toys of joy standaard bij elke vrouw aanwezig zijn. Als het wel zo is, dan is het nogal een private aangelegenheid. Nogal brutaal om er naar te vragen, tenzij dit in de context van een gesprek een handvat geeft naar meer gewenste intimiteiten van beide zijden.

  Mijns inziens rust er nog een taboe op speeltjes voor mannen. Natuurlijk is sex uit het vuistje (of in het vuistje) standaard procedure bij de meeste mannen, ongeacht of men nou regelmatig een bedpartner heeft of niet. Hulpstukken voor mannen zien et allemaal een beetje onbeholpen uit. Dat komt hoofdzakelijk omdat wij een gat nodig hebben. Zie dat maar eens frivool vorm te geven van binnen zonder dat je je leutemeteuter openhaalt aan scherpe gietnaden. Een dildo of vib shapen is andere koek. Ga je voor een sterk geaderd afgietsel van een of andere Afro god of pak je toch die kunstige kunstpenis.
  Speeltjes hebben betekent voor mij niet per definitie solosex. Het juiste attribuut kan een hemelse verrijking zijn van een vrijpartij, of je als man nu alleen maar toekijkt hoe deze gehanteerd wordt of hem zelf mag bedienen.

  En er zijn electrische melkboeren (zoals je het zo mooi omschrijft) te koop die vrouwen nou eenmaal op een andere manier aan een hoogtepunt helpen dan dat wij mannen dat kunnen. Neem de Hitachi magic wand bijvoorbeeld… dat doen wij niet na..

  Blijft een punt dat sextoys voor de één noodzaak zijn, voor de ander een toevoeging en voor weer anderen totaal overbodig.

  Zelf mag ik graag grenzen verleggen en dan is het leuk experimenteren met the right equipment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: