Bedrogen

Hij zat naast haar en keek nog eens. Was het nu vier jaar geleden dat ze elkaar hadden ontmoet? Hij had haar toen gevonden, maar zij was onzeker geweest of ze hem wel had willen vinden. Te vaak was ze al bedrogen in haar leven door mannen die steeds weer iets hadden. Ze zeiden niet tegen haar dat ze niet meer van haar hielden, of verliefd op een ander waren.

Hoe vaak was ze niet bedrogen voor zij elkaar ontmoetten. Die vent die haar beste vriendin van haar had afgepakt. Nog steeds kookte ze van woede als ze aan hem dacht, maar ook aan baar. Ze waren haar beiden ontrouw geweest en uiteraard had zij er achter moeten komen.

Of die vent die haar gewoon op een dag had laten staan. Niet meer bellen, geen sms meer, gewoon niets meer van zich had laten horen. Ineens weg uit haar leven. Pas na een week weer een gesprek waarin hij op haar aar aandringen had verteld dat de liefde uit was en hun relatie ook.

Zo vaak als ze in de steek was gelaten, zo vaak als ze was bedrogen. Nog steeds maakte het haar onzeker en nog steeds was ze op haar hoede in de liefde. De man die ze nu had vertrouwde ze, ze had het na veel moeite weer geleerd om hem te vertrouwen en ze was blij met hem.

Het bestond dus toch, de eerlijke man die niets verzweeg, die open en eerlijk was en die geen geheimen had. Ze prijsde zich gelukkig dat ze hem na al die misstappen eindelijk had gevonden tussen al die achterbakse en bedriegende hufters die ze had gehad.

Ze keek terug naar hem en glimlachte naar hem. Wat was ze blij met hem zoals hij daar zat. Hij glimlachte terug en keek weer op zijn mobieltje. De glimlach bleef op zijn gezicht terwijl hij verwachtingsvol naar het schermpje bleef kijken. Ineens een echte glimlach op zijn mond, een gemeende.

Eindelijk, weer een berichtje van de vrouw van wie hij echt hield!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: